Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion life’s fashion tip of the week 4

Fashion life’s fashion tip of the week 4

Fashion life’s fashion tip of the week

Fashion Life fashion trends van deze week: 

De trend kleuren van het voorjaar van 2022!

De afgelopen fashionweeks hebben de komende voorjaar trends van 2022 voor ons op een rijtje gezet, en ons laten zien dat de mode kleuren van dit voorjaar zijn alles behalve saai zijn!

Na de afgelopen lockdown hebben we allemaal weer zin om te shinen met onze outfits, en dat gaat ons zeker lukken met de mode kleuren van het komende seizoen. De kleuren van 2022 hebben iets weg van vorig jaar: Ze zijn fris, opvallend en vooral vrolijk! Het resultaat hiervan is dan ook een prachtig kleuren pallet van aardetinten, blauwtinten, oranje, roze, lila en groen!

Hieronder zie je een lijst met de modekleuren van het voorjaar van 2022:

  1. Aardetinten-nude

Dit is mijn favoriete trend kleur van dit komende seizoen: Aardetinten-nude.

Het is een mix van bruintinten, beigetinten, crème en wit. Kies bijvoorbeeld voor een chocolade bruin kledingstuk in combinatie met een iets lichtere ondertoon. Of ga voor lichte bruintinten gecombineerd met een donkere bruintint jas/schoenen. Een outfit van deze kleuren maakt je outfit super elegant en glamorous.

  1. Rozetinten

Deze trendkleur komt voor in alle varianten, van een diepe donker roze tot lichte baby roze kleur. De kleur zal je vooral terug zien in printjes, strepen en effen kleuren, van blazers, broeken tot aan tassen en accessoires. Kortom, met deze kleur zal je eindeloos kunnen combineren en wil je zeker in je kledingkast hebben!

  1. Groentinten

Ook zijn de groentinten helemaal upcoming! Naast neon groen (wat vorig voorjaar 2021 erg in trend was) zien we de kleuren appeltjes groen en licht/pastel groen opkomen. Ga bijvoorbeeld voor een zakelijke look en kies voor een pak in appeltjes groen, of combineer een aarde/nude look met groene accessoires.

  1. Oranje

Oranje mag dit voorjaar ook zeken niet ontbreken in je kledingkast. Dit is een gewaagde vrolijke kleur die je prachtig kunt combineren met aardetinten. Vind je deze kleur te heftig als broek, blazer of shirt? Draag dan een mooie tas, of accessoires in deze kleur.

  1. Blauwtinten

Blauw ga je zien in allerlei tinten: Van denim blauw tot konings blauw. Deze kleur staat voor evenwichtigheid, stabiliteit, geduld en loyaliteit. Het gebruik van deze kleur in je outfit kan positieve ondersteuning bieden tijdens zakelijke activiteiten, zoals meetings enz.

  1. Lila

As last, but not least: Lila. Deze zachte kleur leent zich uitstekend voor een vrouwelijke en romantische look en is precies de kleur waarmee je on trend bent dit voorjaar. Daarnaast is maakt lila je jong en is ook een van de weinige pastel kleuren die iedereen staat!

Veel plezier met het uitzoeken van outfits met deze geweldige trendy voorjaarskleuren van 2022!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mijn altijd een e-mail sturen of je laat een comment achter onderaan deze pagina.

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Liefs,

Melissa Baas

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.