Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion tip of week 41: Hoe scoor je de perfecte outfit voor je verjaardag?

Fashion tip of week 41: Hoe scoor je de perfecte outfit voor je verjaardag?

Fashion tip of the week

Hoe scoor je de perfecte outfit voor je verjaardag?

Wanneer je bijna jarig bent en je daarvoor een feestje geeft, wil je er natuurlijk leuk en feestelijk uitzien, maar het is niet altijd makkelijk om te bedenken wat je aan moet trekken.

Met deze tips vind je de perfecte outfit voor je verjaardagsfeest!

Het allerbelangrijkste voor een feestelijk outfit is natuurlijk dat jij je er prettig in voelt. Bij een feestje denk je al snel aan een jurk of rok, maar ben je geen type om (korte) rokken of jurken te dragen? Ga dan opzoek naar iets anders zoals bijvoorbeeld een jumpsuit of een broekpak. Dit is dan ook een heel goed alternatief en een perfecte outfit om er toch feestelijk en trendy uit te zien.

Bedenk dan ook ruim van tevoren wat je wilt, kijk bijvoorbeeld online voor inspiratie. Zo heb je je doel voor ogen en en is het makkelijker om jouw perfecte outfit te scoren. Bestel dan ook optijd je outfit online, zodat je zeker weet dat hij optijd binnen is en dan je je outfit nog eventueel kunt passen.

*Tip: Kies je voor een outfit met panty? Neem dan altijd een reserve panty mee.

Accessoires maken je outfit af

Zoals ik in week 38 heb geschreven over accessoires, maken die echt je outfit compleet. Om je outfit nog feestelijker te maken zijn mooie schoenen, sieraden, een tas, een hoed en make-up de juiste accessoires om je outfit net dat beetje extra te geven. Het mag best opvallend zijn, want het is tenslotte een feestje.

Met een subtiele glitter zit je altijd goed, vooral tijdens je verjaardag. Kies bijvoorbeeld voor een panty met glitters of een top met glitters, een mooie grote ring met een glitter steen of grote oorbellen. Met de juiste accessoires creëer je je eigen stijl en zie je er stijlvol én feestelijk uit.

Ga samen shoppen

Sommigen vinden het fijn om alleen te winkelen, maar soms is het ook prettig om samen te gaan. Ga met een vriendin of je moeder. Zo kun je bij twijfel de mening vragen van een ander en vaak is dat fijner om van een bekende te horen of de outfit perfect is of niet. Daarbij is samen shoppen gezelliger en kun je inspiratie opdoen en ideeën uitwisselen.

Kies voor een personal shopper

Ben je nou helemaal inspiratieloos, niet zo modebewust of ben je geen type om het hele internet af te struinen naar dé perfecte outfit? Dan is een online personal shopper iets voor jou zoals ze bijvoorbeeld bij Fashion Life by MB hebben. Hierbij deel je jouw voorkeuren, budget en maat en de Fashion Life Stylist stelt de outfits voor je samen afgestemd op jouw stijl, silhouet en de gelegenheid, superhandig en ideaal! Nog een voordeel hiervan is dat je thuis in alle rust de outfits kan passen en waar je voorkeur niet naar uit gaat kun retourneren.

Zodra jij jouw outfit hebt gevonden laat je je tot slot nog even lekker verwennen bij de kapper en de nagelstyliste. (Waar ik bijvoorbeeld graag heen ga voor mijn haar en nagels is: Trend Lounge in Hilversum. https://trendlounge.nl/)

Dit alles maakt je outfit helemaal compleet en ben je klaar voor je Bday!

Wat voor outfit draag jij graag naar een feestje? Graag hoor ik wat jij graag draagt. Laat een comment achter hieronder ;)

Liefs,

Melissa Baas

 

 

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.