Alleen vandaag GRATIS verzending!

De fashion tip van week 38: Accessoires

De fashion tip van week 38: Accessoires

Fashion tip of the week

De fashion tip van week 38: Accessoires!

In modeland is het altijd het meest bepalende object van de hele outfit. Door de juiste tas, sjaal, schoenen of hoed/muts te combineren kan je een simpele outfit omtoveren tot een geweldige verschijning.

Het is zo leuk om met accessoires te spelen, mix en match met al je accessoires om te zien wat jij het leukste vind staan en wissel telkens af voor een nieuwe look.  

Ik wil je graag wat voorbeelden laten zien wat accessoires doen met je outfit..

Style je basic outfits 

# outfit 1

Hieronder zie je echt een basic outfit, een simpel grijs jurkje. Het ziet er zo ook niet verkeerd uit hoor, maar het kan natuurlijk wel wat extra’s gebruiken.

In het plaatje hieronder zie je de complete outfit. Ik heb er een hoed bij toegevoegd die wat extra karakter geeft aan de outfit. Ook heb ik een paar mooie slangen print handschoenen, een mooie tas en een paar heerlijke laarsjes toegevoegd. Zo ziet het er toch weer heel anders uit.

# outfit 2

Hieronder zie je nog een basic outfit, een simpele zwarte crop top en een lange rok tot over de knieën. Deze outfit is opzichzelf ook erg leuk, maar we voegen er wat accessoires aan toe. 

In het plaatje hieronder zie je weer de complete outfit gestyled met accessoires. Ik heb er een roze muts bij toegevoegd voor wat kleur samen met de iceberg handtas ook met roze accenten. Een paar mooie suede handschoenen, en een paar overknie laarsjes. 

# outfit 3

Hieronder zie je de 3e basic outfit, een leuke beige leatherlook blazer en een zwarte broek. Ook deze outfit is zo echt leuk om te zien, maar met accessoires maken we de outfit compleet. 

Hieronder hebben we outfit gestyled met accessoires. Ik heb er een bruine sailor pet bij toegevoegd. Een paar mooie suede handschoenen in beige, een stoere Calvin Klein handtas en een paar knie laarsjes. 

Je hebt nu goed kunnen zien wat er gebeurd als je accessoires toevoegt. Je outfit gaat echt meer leven als deze eraan toevoegt!

Hoe verwerkt jij accessoires in je outfit? Heb je standaard al een tas die je altijd draagt of wissel je dit af? Draag je wel eens een sjaal om je outfit wat extra’s te geven?

Laat het mij weten door een comment achter te laten!

Liefs,

Melissa Baas

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.