Alleen vandaag GRATIS verzending!

Retourneren

Is het artikel toch niet helemaal naar wens?

Jammer, maar dit is natuurlijk geen probleem. Het artikel kan dan binnen 14 dagen na ontvangst aan ons geretourneerd worden.

Is het artikel beschadigd?

Controleer direct na ontvangst van het artikel, of het onbeschadigd en compleet geleverd is. Als dit niet het geval is, verzoeken wij dit direct te melden door een mail te verzenden naar info@fashionlifebymb.nl met een foto van het gebrek en je ordernummer.

*Let op! Helaas kunnen wij producten die zijn beschadigd maar niet zijn gemeld niet meer retour aannemen.


Onze retourvoorwaarden:

★ Het artikel dient binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons te zijn binnengekomen (bewaar altijd de trackingcode)
★ 
Wij nemen artikelen met vlekken (zoals make-up/deo) niet retour!
★ Een artikel dat naar deo/parfum ruikt accepteren wij niet
★ 
De artikelen mogen niet zijn gedragen/gebruikt of ruiken naar transpiratie of wasmiddel.
★ 
De artikelen moeten in originele staat zijn en/of verpakking inclusief tag/kaartje hebben.
★ 
De artikelen zijn niet afgeprijsd. Alleen normaal geprijsde artikelen kunnen worden terugbetaald, helaas kunnen sale-artikelen niet worden terugbetaald.
★ De artikelen mogen NIET zijn gewassen, wij geven GEEN garantie op kleding NA het wassen, omdat wij niet kunnen controleren of het artikel op de juiste manier gewassen is.
★ Wij geven GEEN garantie op prints, naden, steentjes, glitters, studs, knopen en andere applicaties.

*Let op! Helaas kunnen wij producten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen retour aannemen.


Wat zijn de kosten voor het retourneren?

Voldoet jouw retour aan de bovenstaande voorwaarden? Lees dan de onderstaande optie om de bestelling terug te sturen!
Je bent als klant zelf verantwoordelijk voor de kosten van de retourzending en de zending zelf! De kosten hiervan zijn afhankelijk van de verzendmethode die je hebt gekozen.

Een retourlabel aanmaken via een Postpunt

Een retourlabel aanmaken bij een servicepunt, zoals bijvoorbeeld PostNL, UPS, DHL of dergelijke? Wij raden je aan om jouw retour met een track & trace code te sturen (ook wanneer een pakketje door de brievenbus past). Zonder bewijs van verzending met track & trace code kunnen wij zoekgeraakte retouren helaas niet terugbetalen.

Pak je pakketje goed in, voeg de factuur toe en kruis aan wat je retour stuurt. Vermeld onderstaand retouradres op het pakketje:

Fashion Life by MB
Rakethof 16, 

3402 ZX IJsselstein 

Frankeer het pakketje vervolgens voldoende bij het postpunt en bewaar het track and trace bonnetje goed. Na het verwerken van jouw retourzending krijg je een e-mail dat de retour is ontvangen door ons. Indien alles in goede staat is ontvangen wordt het aankoopbedrag van het betreffende artikel zo spoedig mogelijk teruggestort, doch uiterlijk binnen 14 dagen.


Wanneer kan ik het geld van mijn retour terug verwachten?

Je kunt jouw geld binnen 14 dagen nadat wij de retour hebben ontvangen terug verwachten. We raden je aan om de retour met een track & trace te versturen zodat wij altijd kunnen nagaan wanneer het pakketje bij ons is geleverd. Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzending en dus aankomst van het pakketje bij onze retour locatie. Indien er een zending niet aankomt is dit de verantwoordelijkheid van de post en hebben wij hier helaas geen invloed op.

 

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.