Alleen vandaag GRATIS verzending!

De kracht van stof

De kracht van stof

De kracht van stof

Als je kleding koopt kijk je vaak als eerste of je het een mooi kledingstuk vind, of de vorm en de kleur je aanspreekt..

Maar ook de stof waar het kledingstuk van gemaakt is is erg belangrijk. De stof bepaald namelijk ook voor een groot deel of het kledingstuk je goed zal staan of niet! 

Als jij bijvoorbeeld een rechte vorm hebt en je trekt een lekker groot en wollig vest aan, zal dit gewoon minder goed staan dan dat je een vest met een goede pasvorm van een gladde(re) stof aan hebt. Heb je juist meer ronde vormen dan zou dat wollige vest je juist wel goed staan omdat het ook rond en zacht is.

Welke stof past bij wie?

Als je lichaamsvorm en de stof die je draagt goed bij elkaar past dan zie je er namelijk veel beter uit en zal jij je een stuk lekkerder voelen in de kleding die je draagt!

Heb je een rechte vorm?

Dan passen de meer stugge stoffen goed bij je. Ook gladde stoffen, zoals bijvoorbeeld leer en katoen doen het goed. Kies voor rechte details om het tot een mooi geheel te maken.

Heb je een recht/ronde vorm (dus een rechte lichaamsvorm, ronde schouders)?

Kies dan ook voor de wat stuggere en gladde stoffen. Je kunt wel voor een rond detail kiezen in bijvoorbeeld de halslijn of een ruche. 

Heb je een rond/rechte vorm (dus een ronde lichaamsvorm met rechte schouders)?

Kies dan voor de meer soepele en zachte stoffen. En laat het rechte terug komen in de details zoals de halslijn, de kraag/rever, e.d.

Heb je een ronde vorm?

Dan kun je het beste kiezen voor soepele en zachte stoffen. De stof mag ook wat volume hebben, bijvoorbeeld een teddystof. Kies ook voor ronde details om het helemaal compleet te maken.

Veel plezier met het zoeken naar de stoffen die het best bij jou passen! Ben heel benieuwd naar het eind resultaat. En zie graag wat leuke eigen stylse outfits tegemoet!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mijn altijd een e-mail sturen of je laat een comment achter onderaan deze pagina.

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Liefs,

Melissa Baas

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.