Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion life’s fashion tip of the week 6

Fashion life’s fashion tip of the week 6

Fashion life’s fashion tip of the week 6

Fashion Life fashion trends van deze week: 

Hoe ontwikkel je een eigen style?

Mode gaat niet alleen over het dragen van kleding, het gaat over wie we zijn, hoe we ons voelen, en hoe we willen dat andere mensen ons zien.

Zie jij jezelf misschien al als een fashionista? Of ben je in de ochtend meestal inspiratieloos en loop je het liefste de hele dag rond in een joggingpak?

Elke vrouw heeft wel eens een fashion crisis en is haar eigen innerlijke fashionista even nergens meer te bekennen.

Wat is nou jouw eigen style? Baseer je dit aan de hand van fashion trends of stel je je outfits samen aan de hand wat je in je kast hebt hangen no matter wat de trends zijn?

Het kan best moeilijk zin om je eigen style te ontwikkelen, maar don’t worry! Ik ga je hiermee helpen, en heb daarom de volgende tips voor je op een rijtje gezet:

  1. Benadruk het beste van je lichaam

Het belangrijkste is dat je het beste van je lichaam benadrukt! Heb je bijvoorbeeld een prachtig decolleté en ben je niet bang deze te showen? Show deze dan met een mooi uitgesneden shirtje of een mooie blouse. Of heb je misschien een slanke taille? Dan staan crop tops je erg mooi! Het belangrijkste is wel dat je je er prettig bij voelt en het aller belangrijkste: Zelfverzekerd en Sexy!

  1. Blijf bij jezelf:

Zoals ik net al zei is het het belangrijkste dat JIJ je er zelfverzekerd bij voelt en sexy! Blijf daarom ook bij wat je zelf leuk vind en waar jij je goed bij voelt. Je hoeft niet altijd mee te gaan met de mode trends, alleen als jij die mode trends leuk vind natuurlijk.

  1. Voeg er stukje van jezelf aan toe

Wat belangrijk is aan een eigen style ontwikkelen is dat je er een stukje van jezelf eraan toe voegt. Dan bedoel ik, dat persoonlijke kettinkje die je van je moeder/oma/tante hebt gehad waar je veel waarde aan hecht. Met dit kettinkje herkennen mensen jou, en is een onderdeel van (dagelijkse) jouw outfit. Dit kan je natuurlijk doen met elk sieraad of iets anders persoonlijks.

  1. Experimenteer

Experimenteer een beetje met de kleding die je hebt, en nieuwe dingen die in de winkels hangen. Probeer verschillende stylen uit, en stap uit de standaard outfits die je normaal gesproken aan hebt. Zo ondervind je misschien dan je andere stylen ook heel goed kunt hebben en misschien wel beter staan. Als je het niet probeert, dan weet je het nooit. Dus ik daag je uit om te mixen en matchen en besluit daarna wat JIJ het beste vind voorzelf.

  1. Investeer in klassiekers

Als tip kan ik je meegeven dat het verstandig is om in klassiekers te investeren. Dit is bijvoorbeeld de perfecte zwarte jeans, die effen witte T-shirt, of die ene blazer die je met alles kan matchen. Op deze manier kun je gemakkelijk je eigen style hierop toepassen en deze items raken meestal nooit uit de mode.

  1. Maak je niet druk over je maat

Of je nu S, M, L of XL hebt, maak je er niet druk om. Dit zijn alleen maar letters die geen invloed moeten hebben over een kledingstuk wel of niet goed bij je past of hoe je je erin voelt. Koop alleen de kleding waar je je goed in voelt, ook al is het een maatje groten (of kleiner). Als je je toch geïrriteerd raakt hierdoor, knip dat het maat label eruit 😉

Veel plezier met het zoeken naar jou eigen style! Ben heel benieuwd naar het eind resultaat. En zie graag wat leuke eigen stylse outfits tegemoet!

Voor vragen en/of opmerkingen kun je mijn altijd een e-mail sturen of je laat een comment achter onderaan deze pagina.

Bedankt voor het lezen van mijn blog!

Liefs,

Melissa Baas

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.