Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion life’s fashion trend of the week: Oversized!

Fashion life’s fashion trend of the week: Oversized!

Fashion life’s fashion trend of the week

Fashion life’s fashion trend is van deze week is: Oversized!

Oversized is al een tijdje een trend die zeker de afgelopen tijd enorm populair is geworden. Veel modehuizen lijken te kiezen voor ruimere pasvormen, kolossale silhouetten en overdreven proporties.

Maar wat is oversized kleding nou precies? Oversized kleding is kleding die expres een paar maten te groot is gekocht en dus ook te groot wordt gedragen. Maar wat is de rede dat we dit dragen en hoe style je deze trend? Dit heb ik voor jullie uitgezocht en op een rijtje gezet:

Oversized zit ontzettend lekker

De grootste reden dat we oversized dragen is omdat het gewoon erg lekker zit. Je kunt onder een oversized jas een dikke trui aandoen zodat je in de winter gewoon lekker warm blijft.

Oversized is het nieuwe zwart

Oversized kleding stukken beperken zich niet allen tot bovenstukken, ook de onderstukken zijn enorm populair om te dragen. Oversized kun je makkelijk combineren en met lagen dragen. Het advies is wel om oversized met een strak kledingstuk te dragen zodat je er wel elegant uit blijft zien.

Behoud je vorm

Je kunt door de oversized kleding al snel een stuk groter lijken dan dat je werkelijk bent dus het is belangrijk dat je wel je vrouwelijke vormen accentueert: Draag bijvoorbeeld bij je oversized blazer een ceintuur om je taille te accentueren.  Of een oversized blazer over een strakke jurk of jeans, of een grote pantalon met een nauwsluitende coltrui.

Maak oversized sexy

De meeste mensen zullen oversized kleding niet echt sexy vinden, maar dat kan het wel zijn! Combineer je oversized jurk met sexy items zoals een paar hoge overknee laarzen.
Je kunt ook een beetje huid zien laat zien, dat hoeft natuurlijk niet veel te zijn, een blote enkel of een blote schouder is al genoeg. Het breekt het vlak iets en haalt je vrouwelijke kant naar boven. 

Bedankt voor het lezen over deze fashion trend: Oversized! Veel plezier met het mix en matchen van deze looks en don't forget, 

Look good, feel great!

Voor vragen en/of opmerkingen, laat een bericht hieronder achter en ik kom z.s.m. bij je terug ;)

Liefs, 

Melissa baas

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.