Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion Life's nieuws update

Fashion Life's nieuws update

Zoals sommige misschien al hebben gemerkt hebben we een enorm leuke update aan Fashion Life by MB gemaakt! De website en Instagram pagina hebben nu een nieuwe huisstijl en dit zie je terug in prachtige nieuwe kleuren, een nieuwe lay-out en op de home pagina de officiële foto van de 10 finalisten van Miss Nederland! (Wij zijn namelijk partner voor de mensen die dit ontgaan is 😊)

De kleuren die nu centraal staan voor Fashion Life by MB, zijn 3 grijs tinten, en 3 groen tinten. De kleuren hebben de perfecte betekenis voor wie ik als persoon ben en wat wij als bedrijf naar de klanten toe aanbieden.

Grijs is de kleur van wijsheid. Het symboliseert elegantie, stabiliteit, nederigheid, subtiliteit en flexibel zijn.

Groen is de kleur van leven, vernieuwing, energie en wordt ook geassocieerd met groei, veiligheid, en overeenstemming. Traditioneel gezien wordt groen in verband gebracht met ambitie.

Ons mantra: Look good, feel great is nog steeds ons anker, en wij bouwen door op dit mantra naar een platform waar vrouwen geïnspireerd raken met fashion, hun eigen stijl kunnen ontwikkelen, kunnen lezen over de nieuwste trends en de leukste fashion items kunnen halen waar ze zich geweldig in voelen!

Op deze manier zijn wij als bedrijf weer een stuk gegroeid en daar zijn wij erg trots op!

We willen ook iedereen bedanken die zo positief is over Fashion Life by MB en alle klanten die vol vertrouwen in onze kleding rond lopen.

*Hou onze socials goed in de gaten, want om dit te vieren geven wij een geweldige korting weg volgende week. In week 21 krijgen alle klanten 20% korting op hun totale aankoop bedrag!

Look good, feel great! ♥

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.