Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion trend of the week: Nude

Fashion trend of the week: Nude

Nude is een classy, elegante, vrouwelijk, en alles behalve saaie look. Hij straalt een zelfverzekerde en zelfstandige power uit op een vrouwelijke en klassieke manier. Ben jij benieuwd hoe je deze look het beste kunt samenstellen en combineren? Lees dan gauw verder voor de beste tips & tricks.

De aller beste tip & trick ik over deze nude look kan geven is: sla een paar neutrale basics in. Deze basics komen namelijk altijd van pas, en niet alleen bij de nude look. Neutrale basics kan je namelijk met alles combineren!

Nude musthaves:

  1. Nude T-shirt zonder iets erop

Denk hierbij aan nude kleuren zoals camel, beige, poeder roze, gebroken wit. Dit kan je onder een nude jas/ blazer dragen, maar ook onder een trui, of gewoon zo op een nude pantalon, spijkerbroek, rokje noem maar op.

 

 

  1. Nude blazer

Deze komt ook altijd van pas, draag hem bijvoorbeeld op een pantalon in dezelfde nude kleur om zo een mantelpakje te creëren, die trouwens ook helemaal hip zijn dit najaar! Verder kun je hem ook gewoon combineren op een jeans, een legging, of een rokje, zwart doet het ook altijd goed in combinatie met nude.

  1. Nude jurken

Perfect voor verjaardagen of feestjes, maar deze zijn ook prima casual te dragen en daarom een van de musthaves. Accentueer de taille bijvoorbeeld met een riem in het bruin of zwart. Style de jurk af met mooie overkneelaarzen, pumps of voor een casual look met sneakers.

  1. Nude broeken

Ook nude tint broeken kunnen niet ontbreken in jouw garderobe. Broeken zijn er in allerlei verschillende modellen: Bijvoorbeeld een model met wijde pijpen, of juist een strakke leatherlook legging. Deze kan je mooi combineren met bruin tint blouse en gouden accessoires.

  1. Nude knitwear

Een lekkere dikke trui of jogging broek is dan ook een van de items die niet kunnen ontbreken in jouw collectie. Met deze kleur kan je gewoon niet de mist in gaan. Combineer de trui met een zwarte jeans of de jogging broek met de trui en ga je voor de totale nude look. Kijk ook eens voor een oversized trui, die zijn helemaal de trend van deze tijd!

  1. Nude laarzen of sneakers

Vooral in de winter zijn we snel geneigd om zwarte schoenen aan te trekken met zwarte kleding. Het probleem is dan heel snel dat je er erg somber uit ziet, vooral met de herfst en winterdagen. Geef daarom een twist aan je outfit door nude laarzen, laarsjes of sneakers aan te trekken bij je outfit. Zo zie je er gelijk een stuk minder somber uit.

  1. Nude op nude

Bij de nude look kan je ook verschillende tinten 'nude' op elkaar te combineren. Zolang je maar in hetzelfde kleurenpalet blijft is alles wel te combineren! Je kan eigenlijk nooit over de top gaan met nude omdat het altijd neutrale kleuren blijven. Combineer bijvoorbeeld eens een beige leatherlook broek met een oversized camel sweater.

Nu je deze blog heb gelezen over hoe je nude kleding kunt combineren is het aan jou om zelf uit te proberen wat je bij jezelf vind staan. Mix en match en vind zo je perfecte nude outfit!

Nog 1 laatste tip: De nude tint moet wel duidelijk afwijken van je eigen huidskleur, anders kan het lijken van een afstandje dat je helemaal nude loopt ;)

Bedankt voor het lezen over deze fashion trend: Nude! Veel plezier met het mix en matchen van deze looks en don't forget, 

Look good, feel great!

Voor vragen en/of opmerkingen, laat een bericht hieronder achter en ik kom z.s.m. bij je terug ;)

Liefs, 

Melissa baas

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.