Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion voornemens voor 2023!

Fashion voornemens voor 2023!

Fashion voornemens voor 2023!

Happy new year in fashionable style!

Een nieuw jaar en een nieuwe start. Aan het begin van het nieuwe jaar heb je weer een heleboel goede voornemens voor jezelf genomen. En ook op het modevlak zijn er meerdere goede voornemens voor jezelf te bedenken. Er zijn waarschijnlijk  genoeg dingen die je op het gebied van mode anders kan aanpakken..

Ik zet voor jou alvast 7 fashion voornemens op een rij waarmee jij je stijl kunt verbeteren.

1. Tijd om weer eens je kast op te ruimen!

Het nieuwe jaar is een goed moment om je kledingkast te beoordelen en te beslissen wat je wilt houden en wat je wilt weggooien. Als je hulp nodig hebt om je kledingkast op te ruimen, vraag dan aan een vriendin of ze je wil helpen. Dit maakt het opruimen van je kledingkast leuker. En misschien vindt zij net het kledingstuk leuk dat jij weggooit, zodat het weer een nieuw leven krijgt.

2. Shop alleen items die bij jou passen

Het is belangrijk om alleen kleding te kopen die bij jou past. Probeer niet te vallen voor trends of fashionitems die populair zijn bij anderen, want niet alles zal bij jouw stijl passen of je comfortabel doen voelen. In plaats daarvan is het beter om te focussen op wat bij jou past en waar jij je goed bij voelt. Zo kun je er zeker van zijn dat je tevreden bent met je aankopen en dat je ze met vertrouwen kunt dragen.3. Begin met het shoppen van de mooiste basics

Begin met het shoppen van de basisitems voor je kledingkast, want deze zijn de bouwstenen voor veel verschillende outfits. Ze zijn tijdloos en kunnen dus lang meegaan. Door simpele kledingstukken te combineren met een opvallend item, creëer je de mooiste looks. Maar alles begint bij de basis!

4. Shop vintage

Het is goed om te overwegen om vintage kleding te kopen in plaats van steeds nieuwe items aan te schaffen. Dit kan niet alleen goed zijn voor je portemonnee, maar ook voor het milieu. Aan het begin van het nieuwe jaar kan het leuk zijn om te onderzoeken wat voor tweedehands mogelijkheden er zijn. Hoewel het soms een zoektocht kan zijn, zijn er vaak mooie vintage items te vinden die nog in goede staat zijn en een leukere prijs hebben.

5. Meer aandacht aan je outfits besteden

Het kan leuk zijn om meer aandacht te besteden aan je outfits, in plaats van altijd voor comfortabele kleding te kiezen zoals huispakken. Als je je hier prettig in voelt, is er natuurlijk niets mis mee om deze kleding te blijven dragen, maar je kunt ook uitdagingen aangaan door meer aandacht te besteden aan je outfitkeuzes. Neem bijvoorbeeld elke zondag de tijd om je outfits voor de rest van de week te plannen. Dit kan helpen om stress te verminderen en laat je ook ruimte om creatief te zijn met verschillende looks door bijvoorbeeld één item op verschillende manieren te stylen.

6. Investeer in sieraden en accessoires

Sieraden en accessoires kunnen een leuke toevoeging zijn aan elke outfit. Zelfs als je alleen een simpele zwarte legging, top en blazer draagt, kun je deze laten opvallen met bijvoorbeeld een opvallende tas of mooie sieraden. Als je nog op zoek bent naar de perfecte finishing touch voor je outfits, kun je wellicht inspiratie opdoen door op de website te kijken ;)7. Minder geld uitgeven aan kleding en accessoires

Door bewuster om te gaan met je fashionvoornemens kan het zijn dat je minder geld uitgeeft aan kleding. Door je kledingkast op te ruimen, weet je precies wat je wel en niet hebt en kun je beter bepalen wat je nog nodig hebt. Zoek bijvoorbeeld naar vintage items of bekijk de sale-sectie van winkels. Door alleen items te kopen die bij jou passen, verminder je de kans op een miskoop. Door de juiste sieraden en accessoires aan een basic outfit toe te voegen, kun je eindeloos verschillende looks creëren.

Houd onze Instagram in de gaten voor updates over sales & kortingscodes om nog meer geld te besparen 

Met welke voornemens ga jij in 2021 aan de slag?  

 

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.