Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion life’s fashion tip of the week 49

Fashion life’s fashion tip of the week 49

Fashion life’s fashion tip of the week

Deze week gaan we het hebben over hoe je er elke dag gemakkelijk stijlvol kunt uitzien. Het maakt hierbij niet uit wat je budget, levensstijl of lichaamstype is. Je hoeft alleen een beetje tijd vooraf te investeren en de tips die ik voor je hebt door te nemen en je loopt in een handomdraai stijlvol de deur uit.

Ik heb voor jullie 7 tips op een rijtje gezet die werken voor elke vrouw. Ze zijn praktisch, eenvoudig te implementeren en helpen je er altijd stijlvol uit te zien!

 

  1. Weg met ´dit is prima´

De key om er stijlvol uit te zien, is om alleen de dingen te dragen waar je echt van houdt.

Hoeveel kleding koop je wel niet omdat het paste, in de uitverkoop was, of omdat je gewoon iets wilde kopen, of misschien wel alle 3 de dingen die ik net heb opgenoemd.

Als je er niet 100% achter staat, koop het kledingstuk dan niet. En als je zulke kledingstukken al in de kast hebt hangen, kan je het beter weggegeven, verkopen of weggooien.

Dit scheelt een hoop ruimte in de kast, waardoor je meer overzicht krijgt en dit werkt beter met het uitzoeken van de stijlvolle outfit waar we nu voor bezig zijn.

 

  1. Laat gedateerde kleding los

Het is niet de bedoeling dat je je kleding tientallen jaren bewaard. Kleding raakt naar een tijdje uit de mode, vooral als deze patronen, en-of prints bevatten. Het is dan ook moeilijk om te weten hoelang je kleding moet meegaan en wanneer het uit de mode is en het tijd is om deze weg te doen.

Kijk naar hoe vaak je het kledingstuk draagt en wat het precies is. Kijk om je heen, op tv en op internet of het nog in de mode is of dat hij gedateerd is. Als je er dan nog niet zeker van bent, kun je het altijd aan je beste vriendin, moeder of dochter vragen. Hun zullen je een eerlijk antwoord geven.

 

  1. Kies voor neutrale kleuren.

Deze tip is niet voor iedereen weggelegd; als je je meer klassiek en traditioneel kleed, dan is het het mooiste als je bij neutrale kleuren blijft. Deze kleuren zijn gemakkelijk te combineren en een goede manier om er stijlvol uit te zien.

Neutrale kleuren mixen en matchen niet alleen makkelijk, maar je kunt ook snel een monochrome look creëren. Zo’n look geeft je een super chique uitstaling.

Hou je van gedurfde kleuren en patronen? Stap dan niet van je eigen stijl af en ga ervoor. De sleutel om up-to-date te blijven is om mee te gaan met de steeds veranderende mode en constructie van kleding.

En zoals ik hierboven al zei, zullen ontwerpen en prints je uiteindelijk ook dateren, dus laat ze mee veranderen in je garderobe naarmate de tijd verstrijkt.

  1. Bij twijfel draag zwart

Zwart raakt nooit uit de mode en iedereen heeft het in zijn kledingkast. Volledig zwarte outfits zijn er in zoveel stijlen.

Het kan kunstzinnig zijn, klassiek, modern, chic, en noem het maar op. Je kunt het dragen zonder accessoires of het gebruiken als een canvas om statement sieraden te laten zien.

Enkele van de chicste vrouwen uit de geschiedenis maakten van top tot teen zwart een klassieker. Dus als je van zwart houdt, draag het dan, het is altijd in stijl, het is eenvoudig en het helpt je er stijlvol uit te zien op dagen dat je niet wilt nadenken over wat je moet dragen.

 

  1. Investeer in eenvoudige upgrades

Er zijn 3 items waarmee je je outfit meteen een upgrade mee kunt geven.

  • Een geweldige jas
  • Een goede handtas van kwaliteit
  • Een paar dagelijkse schoenen

Wanneer je deze items van hogere kwaliteit combineert in je dagelijkse outfit, voegt dit een element toe dat een elegante stijl creëert.

  1. Schaf een uniform aan 

Een uniform is een elegante outfit die altijd kan. Een uniform kan je casual dragen met sneakers of chic met hoge hakken. Ook kan je de pantalon en de blazer apart van elkaar dragen. Draag bijvoorbeeld de blazer met een leuke zwarte spijkerbroek of de pantalon met een coltrui. Op deze manier kan je verschillende versies van je favoriete stijl maken..

  1. Heb genoeg van wat je nodig hebt. 

Je zult vast wel een keer meegemaakt hebben dat je net bezig bent om een outfit samen te stellen. En precies dat zwarte topje, BH of broek die je nodig hebt ligt in de was.

Wat zijn de items die je de hele tijd draagt, wat is er constant in de was - maak een er lijst van en kijk waar je er meer van nodig hebt.

Haal bijvoorbeeld een paar dezelfde zwarte basic tops, of haal 2 dezelfde nude Bh’s.

Op deze manier zie je er elke dag stijlvol uit zonder het gevoel te hebben dat je het wiel opnieuw uitvindt elke keer dat je je moet aankleden.

 

  1. Stel je outfit samen

Je hebt nu de bovenstaande 7 tips gelezen die toepasbaar zijn voor elke vrouw. Dus voor jou ook! Begin deze uit te proberen als je geen haast hebt, en oefen met outfits samen stellen. Blijf bij jezelf qua stijl, maar mix en match je kledingstukken. En vergeet vooral niet tip 5 toe te passen 😉

Heel veel succes, en ik ben benieuwd hoe stijlvol je eruit gaat zien.

Als je nog vragen hebt, laat een comment achter hieronder. En als je wat outfits hebt gecombineerd stuur dan foto’s door van je stijlvolste outfits!

Liefs,

Melissa Baas

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.