Alleen vandaag GRATIS verzending!

Fashion life´s fashion tip of the week 8

Fashion life´s fashion tip of the week 8

Fashion life fashion tip van deze week:

Afslankende mode tips! Hoe kleed je je slanker?

In deze blog ga ik jullie wat tip en tricks geven over hoe je je slanker kunt aankleden!

Als vrouw zijnde zijn we altijd bezig met hoe we ons op het beste uit kunnen zien en het best kunnen voelen. We zijn dan ook vaak bezig met ons gewicht en proberen de nieuwste diëten en trainingsschema’s uit om overtollig lichaamsgewicht te verliezen, zeker als de lente/zomer eraan begint te komen.

Vaak hebben de meeste van ons niet de wilskracht en/of tijd om ons hier 100% aan te houden en dat is helemaal oké. Om het beste leven te leiden, moeten we hier een goede balans tussen kunnen vinden. Niet iedereen is bedoelt om maatje S te hebben en hoe eerder we dit kunnen accepteren, hoe eerder we van ons lichaam houden zoals die is en zullen we veel gelukkiger zijn!.

Ik ga een paar eenvoudige tips met jullie delen die helpen met het slanker kleden. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken wat voor lichaamstype je hebt! Je bent perfect zoals je bent, en met deze tips zal je gaan stralen in je outfits, omdat je je ook zo zult voelen!

Ga voor het juiste ondergoed

Als het gaat om het ‘slanker kleden’ is ondergoed een belangrijk aspect. Te strakke BH’s leggen de nadruk op je rugvet en te strakke strings kunnen er voor zorgen dat dat love handels er nog meer uitkomen. Neem dus goed de tijd om de juiste ondergoed aan te trekken met de outfit die je wilt gaan dragen.

*Naadloze ondergoed is ook echt een uitvinding! Zorg wel dat je de juiste maat hiervan haalt! Te strak of te los werkt met naadloos ondergoed ook niet goed.

Draag de juiste maat kleding

Het dragen van de juiste maat kleding is belangrijk! Te grote kleding zorgt er vaak voor dat je er groter uitziet dan dat je werkelijk bent. En kleding die een maat te klein is, zal het accent leggen op je probleem gebieden zoals rugvet, love handels enz. Zorg dus altijd dat je kleding op maat is.

Draag donkere kleuren

De aller simpelste truc is om donkere kleuren te dragen! In donkere kleding zie je er gewoon slanker uit en laat je een paar kilo’s lichter uitzien! Kies bijvoorbeeld voor de kleur: Zwart, donker blauw, donker groen, donker grijs. Saai denk je? Nee joh, speel met verschillende texturen, vormen en gekleurde accessoires en je hebt een geweldige afslankende outfit!

Driekwart mouwen

Bedek jij je bovenarmen ook het liefste? Dan zit je met deze tip helemaal goed. De driekwart mouw doet je armen namelijk slanker lijken door de lengte van de mouw. Een super handige tip, en staat ook nog eens leuk!

Accentueer je taille

Als je graag wilt weten hoe je je moet kleden om en slanker uit te zien, is het accentueren van je taille een goede eerste stap. Door dit te doen zal je de illusie creëren dat je een zandloper figuur hebt! Kies bijvoorbeeld voor broeken met een hoge taille, en stop je overhemden, T-shirts in je broek en style dit af met een mooie subtiele taille riem.

Draag geen schoenen met een ronde neus

Dit soort schoenen kunnen er heel erg leuk uitzien, maar laten je benen er gewoon korter en stomper uitzien. Kies eerder voor schoenen met een puntneus, omdat deze de illusie geven dat je benen er langer en slanker uitlaten zien.

Maar vergeet niet dat er maar tip is die al deze bovenstaande tips in het niets doen lijken, en dat is een glimlach! Wees blij met wie je bent en wees gelukkig en dat zal je dan ook uitstralen! ♥

Kun jij deze tips goed gebruiken? En heb jij nog goede ideeën? Ik hoor heel graag van je!

Liefs,

Melissa Baas

1 opmerking

  • Handige tips!

    - Daisy

Laat een comment achter

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Waar ben je naar opzoek?

Kom bij onze maillijst!

Blijf geïnformeerd! Wekelijks nieuwe items, tips, en korting.